Parchet Laminat Egger Pareri Modele Noi

Parchet Laminat Egger Pareri Modele Noi apărute în acest an se diferențiază foarte mult față de modelele din anii precedenți atât printr-o gamă coloristica deosebită dar și prin faptul ca noile modelele au grosimii de 8, 10 și 12 mm, astfel au fost scoase din producție modele de 11mm și 9 mm.

Prin acest pas major Egger pardoseli laminate intra în gama producătorilor europeni ce au plecat de la inceput pe aceste tipuri de grosimi și și enumera aici Krono Original, Kindle, Kronos Swiss, Classen, Tarkett, Balterio, BerryAlloc și alții.
Noua gama coloristica iese în evidență prin culori vii reale foarte aproape de natural dar și  câteva modele îndrăznețe, originale ce pot scoate în evidență o fire mai curajoasă orientată către detalii geometrice ale spațiului dat.
Piatra Tarragone EPL008 EGGER Pardoseala laminata
Piatra Tarragone EPL008 EGGER Pardoseala laminata
Odată introduse în magazine am început sa cerem păreri si potențialilor clienți care cu toții au fost la unison ca noua gama Egger este foarte diferită intr-un sens Bun și nu puțini au fost cei care au și cumpărat pentru noile proiecte.
Dacă discutăm despre acel veșnic raport calitate preț produsele Egger au stat mereu foarte bine oferind pentru un nivel de preț mediu spre jos chiar o calitate deosebită pe toată gama de parchet laminat de la 8 mm la 12 mm.
Părerile clienților care au cumpărat aceste produse sunt cele mai bune pentru a putea avea cea mai corecta, completă și complexă părere. Răspunsul a 10 foști clienți la întrebarea ce parchet laminat ați cumpăra dacă ați avea nevoie 8 au răspuns cu siguranță Egger iar cei doi au răspuns ca ar alege piatră.
Parchet Laminat Egger Pareri venite de la antreprenori constructori de parcuri rezidențiale sunt la fel foarte bune, vrei sa nu ai probleme cu podeaua alege Egger și ai rezolvat povestea fiind foarte bun la preț,  calitativ și poate nu în ultimul rand cu cea mai buna garanție fiind firma care răspunde imediat la orice reclamație legată de calitatea produselor comercializate. 
 
Sa nu uitam totuși la păreri despre Egger ca investit în România peste 10 milioane de euro intr-o fabrică de ultimă generație la Rădăuți,  ca produce PAL laminat,  OSB și parchet laminat la nivel european fiind în top 5!
 
Ați putea spune ca toate părerile  conform acestui articol sunt numai de bine despre acest producător și putem spune că orice altă părere ai avea despre Egger te rugăm să o spui mai jos intr-un cometariu, cu promisiunea ca vom publica toate părerile civilizate și argumente. 
 
Dacă dorești sa vezi toată colecția Egger sau sa și cumperi clikc aici
Si totusi de ce EGGER?
Transparență totală în privința produselor. Este destul de dificil de evaluat dacă un produs este sustenabil sau nu; nu ar trebui să vă mai pierdeți vremea adunând documentații. Oferim transparență totală prin intermediul Declarațiilor de mediu privind produsele (DMP), pentru fiecare dintre produsele noastre de bază.
Economisiți timp și efort atunci când depuneți oferte sau întocmiți documentații pentru achiziții publice și planuri de construcții ecologice. Informații de mediu verificate și transparente despre
produse sunt disponibile în declarațiile de mediu ale produselor noastre.
Beneficiile dumneavoastră imediate?
O gamă completă de decoruri care acoperă o paletă bogată de stiluri, de la cel clasic, la cel modern și până la cel industrial.
O varietate bogată de decoruri și texturi într-o multitudine de materiale.
Prin combinarea produselor cu același decor, nu există niciun compromis din punct de vedere al aspectului și calității.
Datorită celor enumerate mai sus, există potențialul de a reduce costurile.
Certitudinea că utilizați produse ecologice.
Cumperi cu risc zero, nu ai nici o sansa sa te pacalesti si produsul sa nu indeplimeasca si pe podeaua ta promisiunea din magazin.

Lasă un comentariu