Contact

Showroom parchetlaminat.org:
Strada Calea 13 Septembrie nr. 162
Bucuresti, Sector 5, Romania.
Tel: 0737009009 / 0722458121
Numere disponibile si pe WATS UP
email: office@laminat-parchet.ro

Program:

Luni-Vineri: 09-18
Pauză de masă: 14-15
Sambătă si Duminică ÎNCHIS

Solicitările pe adresa de email se pot trimite la orice oră, non stop, urmând ca operatorii noștrii să vă răspundă în timpul programului de lucru.
Va mulțumim mult pentru înțelegere!

Echipa parchetlaminat.org – Membru al BIG Advertising

Acest site apartine:
S.C. BEST INVEST GROUP S.R.L.
J40/3566/2006
RO18441743 Verifica firma
CAPITAL SOCIAL: 200 RON

Te rugăm să ne scrii cu ajutorul formularului de mai jos sau direct la adresa de email pentru a obtine informatiile dorite:

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, firma noastra are obligatia de a
administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

1.3. Scopul colectarii datelor este:

– Informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau
serviciile achizitionate,

– Firma noastra NU va folosi datele dvs. pentru trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– Firma noastra NU va folosi datele dvs. in scopuri de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

– Firma noastra NU va trimite, vinde sau instraina datele dvs. nici unei persoane juridice sau fizice in scopuri comerciale.

Vezi mai multe informatii aici